AOD Furnace

AOD relau (argon oxygen decarburization relace) peralatan penapisan untuk penyulingan oksigen argon. Bentuknya mirip dengan penukar.
Kaedah relau AOD (iaitu, argon oksigen decarburization) adalah teknologi yang lebih canggih untuk menapis keluli tahan karat. Model utiliti mempunyai kelebihan peralatan mudah, operasi mudah, penyesuaian yang kuat, pelaburan yang rendah dan kos pengeluaran yang rendah, dan digunakan secara meluas.
Pemurnian Tungku

Relau penyulingan adalah peralatan peleburan dalam industri pemprosesan panas, dan kebanyakannya digunakan dalam peralatan peleburan untuk proses deoksidasi dan pengalihan akhir keluli lebur dalam metalurgi feros. Peranti yang digunakan untuk penyingkiran logam kasar kasar dalam metalurgi bukan feros atau metalurgi keluli.
Terdapat klasifikasi yang berbeza bergantung pada tujuan peleburan. Peralatan pengeluaran utama adalah relau penyulingan RH dan relau penyulingan LF.
Relau Vakum

Relau vakum, iaitu, sistem vakum di ruang tertentu rongga relau, bahagian rongga relau dibuang, supaya tekanan dalam rongga relau kurang daripada tekanan atmosfera piawai. Ruang di dalam ruang relau adalah dalam keadaan vakum, iaitu relau vakum. Terutamanya digunakan untuk peleburan vakum, degassing, annealing bahagian vakum elektrik, pateri bahagian logam, dan kedap logam seramik.
Electroslag Remelting Furnace

Relau elektroslag remelting adalah alat relau elektrik yang menapis keluli atau aloi tertentu dengan menggunakan kaedah melindungi sanga dari udara. Electroslag remelting biasanya dijalankan di bawah tekanan atmosfera, dan unit vakum juga boleh dikonfigurasi untuk penapisan vakum seperti yang diperlukan.
Kaedah elektroslag remelting mudah dan mudah dikawal, dan ingot keluli dipadatkan dan kualiti permukaannya baik.
Mesin Peeling

Mesin mengelupas terutamanya menggunakan teknologi pemotongan angin puyuh untuk merealisasikan pengelupasan pesat permukaan luar keluli pusingan, untuk meningkatkan kualiti produk keluli bulat. Ia boleh mengeluarkan lapisan oksida dan kecacatan produk dalam proses pemprosesan, supaya kualiti produk dapat ditingkatkan untuk memenuhi keperluan pengeluaran yang berbeza.
Mesin Hammer

Mesin Hammer adalah jenis peralatan penempaan yang paling banyak digunakan. Mesin tukul adalah mesin yang digugurkan oleh tukul berat atau diproses oleh daya luaran untuk menyebabkan gerakan berkelajuan tinggi untuk menjana tenaga kinetik untuk bekerja pada kosong untuk menyebabkan ubah bentuk plastik.
Mesin Hammer mempunyai struktur mudah dan proses penyesuaian yang baik. Ia merupakan peralatan pengeluaran utama hari ini.
Analisis kimia

Analisis kimia logam terutamanya menyediakan perusahaan dengan maklumat elemen tepat bahan logam. Melalui analisis komposisi kimia, kami dapat dengan cepat menentukan pelbagai komponen dalam produk ini, membantu kami mengenal pasti bahan, komponen dan kandungan, memastikan bahan mentah memenuhi keperluan komposisi, membantu kilang dalam kawalan kualiti bahan, dan mengurangkan masalah kualiti produk.
Analisis Fizikal

Rintangan bahan logam untuk merosakkan di bawah beban dipanggil sifat mekanik. Ciri-ciri beban yang digunakan adalah berbeza, dan sifat mekanik yang diperlukan untuk bahan logam juga akan berbeza.
Kilang kami menyediakan analisis fizikal untuk memastikan semua sifat mekanik produk dapat memenuhi semua jenis sistem standard, dan memenuhi keperluan pelanggan untuk sifat mekanik produk.