Beall industri Group Co, Limited adalah pengeluar terkemuka dan pembekal keluli tahan karat, bahan aloi nickle duplex dan super dengan 20 tahun pengalaman membekalkan kepada pelbagai pengguna akhir dari bidang yang berbeza. Kumpulan industri Beall telah melangkah dalam bidang keluli tahan karat sejak awal tahun 1990-an. Dengan pembangunan 20 tahun, Kumpulan industri Beall kini meliputi jumlah pendaratan kawasan 520,000 meter persegi dan mempunyai 500 pekerja.

Beall industri Kumpulan kini mempunyai 2 kilang pengeluaran yang mencari di wilayah Jiangsu dan Wilayah Zhejiang, satu pejabat jualan di Shanghai.Now kilang pengeluaran Kumpulan industri Beall meliputi 4 pengeluaran baris smelting termasuk 2 set 12 tan AOD refing Relau, 1 set 15 tan AOD refing Relau dan 1 set 18 Tan AOD refing Relau; 1 pemutus berterusan keluli billet Mesin; 5 set Mesin gelungan sejuk; 3 set deoxygenated terang anneal Relau; 1 set daripada Relau rawatan haba 20 tan; 4 inci ke inci 20 sejuk lukisan mesin dan lain-lain maju peralatan.

Sejak Penubuhan pejabat jualan kami antarabangsa di Shanghai, pasukan jualan Antarabangsa profesional Beall yang telah bekerja dengan bersungguh-sungguh untuk memenuhi permintaan pasaran global yang semakin meningkat. Dengan kerjasama rapat antara kilang yang berpengalaman dan profesional Antarabangsa pasukan jualan kami, Beall menjanjikan pelanggan kualiti yang boleh dipercayai, penghantaran tepat pada masa perkhidmatan profesional sebelum dan selepas jualan. Beall melakukan yang terbaik untuk membantu pelanggan yang menjimatkan kos, meningkatkan daya saing, membuat keuntungan.

Reputasi dan kepakaran Kumpulan industri Beall telah mengambilalih selama bertahun-tahun telah meletakkannya antara peneraju untuk barangan yang berkaitan di seluruh dunia!