Duplex 2205 Sainltess Steel Round Bar

Berbual sekarang
Maklumat produk

Duplex 2205 Sainltess Steel Round Bar

Keluli tahan karat 2205 dengan kekuatan yang tinggi, keliatan impak yang baik dan rintangan keseluruhan dan tempatan yang baik untuk menahan kakisan.

Ia sesuai untuk pembinaan seni bina, pembinaan, kimia, pengangkutan, kontena kimia berskala besar, industri gas asli dan petroleum, industri kertas, peralatan kawalan pencemaran alam sekitar dan lain-lain.

Duplex Stainless Steel Bar

Bar Keluli tahan karat Dupleks

Stainless Steel Round Bar

Bar pusingan keluli tahan karat

Duplex 2205 Round Bar

Duplex 2205 Round Bar

Duplex Stainless Steel Bar Suppliers

Pembekal Bar Stainless Steel Duplex


Pengenalan:

Duplex 2205 sainltess bulat bar bulat adalah produk bintang kami. Kumpulan Industri Beall telah bekerjasama dengan industri kereta Toyota, Jerman, secara meluas pada bar keluli duplex.Toleransi 0.05mm boleh dicapai!

Kumpulan Industri Beall khusus dalam pembuatan bar keluli Duplex dengan kualiti yang tinggi! Bar yang disediakan oleh Beall Industry Group menikmati reputasi yang baik di pasaran antarabangsa. Kami mengalu-alukan anda membuat pesanan percubaan untuk menguji kualiti kami.

Penerangan Produk:

Toleransi H9, H10, H11 atau sebagai keperluan anda
Pelbagai aplikasi Bar keluli dupleks biasanya digunakan dalam motor, pembinaan, perubatan, makanan, kertas, jentera, mesin pencuci, bahan kimia, bekas sampah dan industri lain. persekitaran air laut, petrokimia, baja, penapisan minyak, cahaya / makanan, pulpa kertas dan kertas pembuatan, industri perlindungan tenaga dan alam sekitar.
Pasaran utama Kami mempunyai pelanggan yang kerap dari
Eropah: Jerman, Belanda, Rusia, Finland, Czech, Ukraine, Itali, Sepanyol, Poland
Timur Tengah: Iran, UAE, SA, Iraq, Qatar, Isreal, Jordan, Bahrain, Kuwait
Amerika Selatan: Brazil, Chile, Peru, Venezuela, Uruguay, Argentina

Afrika: Mesir, Afrika Selatan, Nigeria

Tengah & Amerika Utara: Mexico, AS, Kanada, Kosta Rika
Asia Tenggara dan Pasifik: Jepun, Korea Selatan, Singapura, Thailand, Indonesia, Australia

Komposisi kimia:

%

C

Mn

P

S

Si

Min

Maks

0.03

2

0.03

0.02

1

%

Ni

Cr

Mo

N

Min

4.5

21

2.5

0.08

Maks

6.5

23

3.5

0.2


Stainless Steel Bar application.png

Komiten kami:

Promosi Beall berkualiti, harga yang kompetitif dan perkhidmatan profesional.

1.Free sample tersedia.

2.Mil ujian ujian dibekalkan dengan penghantaran.

3. Pemeriksaan pihak ketiga diterima.


Tentang kita:

Beall Industry Group Co, Limited adalah pengilang dan pembekal utama bahan aloi keluli tahan karat, duplex dan super nickle dengan pengalaman 20 tahun membekalkan kepada pelbagai pengguna akhir dari berbagai bidang. Bleall Industry Group telah melangkah dalam bidang keluli tahan karat sejak awal 1990. Dengan pembangunan 20 tahun, Kumpulan Industri Beall kini meliputi kawasan pendaratan berjumlah 520,000 persegi dan mempunyai 500 pekerja.

Kumpulan Industri Beall kini mempunyai 2 kilang pengeluaran di Wilayah Jiangsu dan Wilayah Zhejiang, satu pejabat jualan di Shanghai. Sekarang Beall Industry Group merangkumi 4 barisan pengeluaran peleburan termasuk 2 set 12 tan AOD fering relace, 1 set 15 ton AOD refing reling dan 1 set 18 tan AOD refinging rel; 1 berterusan pemutus baja mesin baja; 5 set mesin rolling sejuk, 3 set relau anneal yang deoxygenated, 1 set 20ton relau rawatan haba, 4 inci hingga 20 inci mesin lukisan sejuk dan lain-lain advancedequipments.

Pengeluar Bar Keluli Tahan Karat

Pengeluar Bar Keluli Tahan Karat

201706131324465302370.jpg201706131324599383359.jpg


Stainless Steel Bar CustomerKilang keluli tahan karat

Sejak penubuhan pejabat jualan antarabangsa kami di Shanghai, pasukan jualan antarabangsa profesional Beall telah berusaha gigih untuk memenuhi permintaan pasaran global yang semakin meningkat. Dengan kerjasama yang erat antara kilang berpengalaman dan pasukan jualan antarabangsa yang profesional, Beall menjanjikan pelanggan yang berkualiti, tepat pada waktunya penghantaran, perkhidmatan profesional sebelum dan selepas jualan.Beall melakukan yang terbaik untuk membantu pelanggan menjimatkan kos, meningkatkan daya saing, membuat keuntungan.


Pakej:

1. beg tenunan 2. kotak kayu

Semua produk kami dibungkus, disimpan, diangkut mengikut peraturan antarabangsa.

Bar adalah dibalut dengan beg tenunan untuk mengelakkan kerosakan. Label pengenalan ditandakan mengikut spesifikasi standard atau arahan pelanggan.

Pembungkusan Khas boleh didapati mengikut keperluan pelanggan.

Peti kayu lapis disediakan untuk perlindungan khas.

Pembungkusan lain boleh ditawarkan jika diminta.

Sainltess-Steel-Bar-packing.jpg


Kami adalah pengilang dan pengedar Cina 2205 bar keluli duplex.Our produk sedang dipromosikan.Jika anda berada dalam industri kimia, industri jentera, industri perubatan, dan lain-lain, jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai produk atau harga, atau ingin menguji sampel, sila hubungi kami.

Tel: + 86-21-60530355
Faks: + 86-21-51385305
E-mel: sales@beallindustry.com


Siasatan