440c jalur keluli tahan karat

Berbual sekarang
Maklumat produk

Jika anda sedang merancang untuk membeli jalur keluli tahan karat 440c China dari jalur keluli tahan karat profesional c 440, jalur 440c, 440c gegelung pengilang China dan pembekal China, sila berasa bebas untuk menghubungi Kumpulan industri Beall, dilengkapi dengan kilang yang produktif, kita sentiasa berada pada perkhidmatan anda.

Industri Kumpulan yang dilengkapi dengan yang paling maju kilang gelungan, Bright Annealing garisan menegak, garisan sektor penyahgris, Precision Slitters, Shearing garisan dan regangan Bend meratakan garisan. Kita akan mampu untuk menghasilkan logam berketepatan tinggi kualiti dengan 0.05mm minima ketebalan dan 2.0mm minimum Kelebaran. Kami menikmati dirangka khas dan kecanggihan peralatan untuk menawarkan Khas keperluan pelanggan-pelanggan kami.

Standard: AISI, ASTM, DIN, EN, GB dan JIS

Bahan-bahan:

400series:409, L 409, 410, 420, 420J2, 430, 431, 440 C;

Spesifikasi:

1. ketebalan: 0.05 mm ~ 5 mm

2. lebar: 2.0 mm ~ 1500 mm

Pembungkusan:

Gegelung ID: 150mm - 610mm

Gegelung OD: 300mm - 1200mm

Permohonan:

1. auto bahagian:

a) Shellb lepas telefon) cakera suis c) menggores partsd) elektronik kimpalan bahagian e) senapang elektron bahagian f) melindungi tiub gentian optik kabel

2. auto bahagian:

penutup hujung a) silinder Gasket b) Piston pengembangan cincin c) Auto penapis. d) hiasan jalur

3. dapur perkakas:

a) peralatan dapur keluli tahan karat

4. tekstil dan industri ringan:

a) menganyam Mesin aci b) Weaving Mesin loom reed

5. perubatan peranti:

b a) pembedahan Blade) jarum pembedahan c) kateter stent untuk operasi.

6. pembinaan hiasan:

a) Lif b) Pemanas lantai c) hiasan lain

7. Aeroangkasa:

a) Aero turbin Fastener b) keluli tahan karat membran c) ketepatan keluli tahan karat kapsul

Pengeluaran:

Panas jalur keluli tahan karat adalah produk semifinished diperolehi daripada menggulung panas papak atau bilet dan dihasilkan untuk penukaran oleh gelungan sejuk.

Sejuk keluli tahan karat jalur dihasilkan dari jalur produk, annealed dan jeruk yang panas dengan gelungan sejuk pada roti digilap. Bergantung kepada ketebalan yang diingini, gelungan sejuk memerlukan pelbagai bilangan Pas melalui kilang untuk melaksanakan pengurangan perlu dan memastikan permukaan dikehendaki ciri-ciri dan sifat-sifat mekanikal. Hanya tiga bergolek (unpolished) kemasan (No. 1, No. 2 dan terang annealed) dan satu penamat digilap (kilang buffed) biasanya dibekalkan pada jalur keluli tahan karat.


Siasatan