Lembaran keluli tahan karat 904L / plat

Lembaran keluli tahan karat 904L / plat
Berbual sekarang
Maklumat produk
Dengan pengalaman dan kepakaran yang luas, Beall Industry Group adalah salah satu pengeluar dan pembekal lembaran keluli tahan karat 904l terkemuka. Kami mempunyai beratus-ratus pekerja berkelayakan tinggi di perkhidmatan anda. Sila yakin untuk mendapatkan harga yang kompetitif 904l keluli tahan karat / plat untuk dijual dengan kami.

Lembaran keluli tahan karat 904L / N08904 adalah rintangan kakisan yang tinggi dalam pelbagai persekitaran proses. . Kami memegang kira-kira 5000-10000 tan metrik keluli tahan karat dalam stok setiap bulan. Sebagai salah satu pemegang saham besar di China, kami menyediakan harga terbaik, kualiti, sokongan, dan masa penghantaran yang cepat

Aloi keluli tahan karat 904L (UNS N08904) adalah keluli tahan karat super austenit yang direka untuk rintangan kakisan yang sederhana hingga tinggi dalam pelbagai persekitaran proses. Gabungan kandungan kromium dan kandungan nikel yang tinggi, ditambah dengan penambahan molibdenum dan tembaga, memastikan rintangan kakisan yang sangat baik.

Dengan kimia yang sangat aloi - 25% nikel dan 4.5% molibdenum, 904L memberikan rintangan tekanan kakisan yang baik terhadap klorida, rintangan dan rintangan kakisan umum yang lebih baik daripada 316L dan 317L molibdenum keluli tahan karat yang dipertingkatkan.

Alloy 904L pada asalnya dibangunkan untuk menahan persekitaran yang mengandungi asid sulfurik cair. Ia juga menawarkan rintangan yang baik terhadap asid anorganik lain seperti asid fosforik panas serta kebanyakan asid organik.


Siasatan