Tee keluli tahan karat

Berbual sekarang
Maklumat produk

Jika anda sedang merancang untuk membeli tee keluli tahan karat China dari keluli tahan karat profesional tee, inox tee pengilang China dan pembekal China, sila berasa bebas untuk menghubungi Kumpulan industri Beall, dilengkapi dengan kilang yang produktif, kita sentiasa pada perkhidmatan anda.

Tee paip adalah jenis pemasangan paip yang direka untuk menyertai sistem paip paip. Dengan tee paip, Tukang paip yang boleh menggabungkan atau mengasingkan aliran dua paip yang berasingan. Secara umumnya, tee paip standard yang digunakan untuk paip dengan diameter sama. Walau bagaimanapun, tee juga boleh digunakan untuk menyertai paip diameter yang berbeza apabila ia termasuk pengurangan yang. T paip kami boleh dibuat dengan pelbagai bahan-bahan untuk memenuhi keperluan aplikasi yang berbeza. Di samping itu, untuk memenuhi keperluan pelanggan antarabangsa, ia boleh dibuat mengikut pelbagai piawaian tersebut sebagai ASME, DIN, JIS, EN, dan sebagainya.

Kami menawarkan kelengkapan sanitari, kelengkapan sanitari keluli tahan karat dan kelengkapan tiub keluli tahan karat yang dihasilkan menggunakan keluli tahan karat berkualiti yang optimum. Dengan penawaran pelbagai tee kebersihan karat dikenali di kalangan pelanggan kerana kekuatannya tegang. Kelengkapan tiub keluli ini dalam pelbagai gred dan selesai mengikut keperluan.

Spesifikasi:
1.size: DN25-DN100, 1"-4"
2.Standards: ISO, IDF, DIN, SMS, 3A
3.material: SUS304, SUS316L
4. penapisan kepersisan: 0.45, 0.10, 0.65, 1.0, 3.0, 5.0, 10.0 (μm)
5. penapis bahan: polytetrafluoroethylene (PTFE), polipropilena (PP), polyether sulphone (PES/PS), PVDF (PVDF), nylon (N6, N66), adunan halus (CN - CA)
6. bekerja suhu: < 125
7. menapis kuantiti: 1-14. (a)
8. menyambung borang: kimpalan, fern, benang, flange
9. perlabelan bahan: EPDM, FPM
Jenis:
BS tarik Tee
SMS Tee
3A Tee
Diri Tee
Permukaan:
Di dalam permukaan rawatan: Ra≤0.8μm/1.6μm
Rawatan permukaan luar: Ra≤0.8μm/1.6μm
Permohonan:
Ultra tulen air dan penapisan; Ultra tulen elektronik kimia penyelesaian penapisan; Penapaian kereta kebal, kereta kebal, tin bahan-bahan, ekzos steril, inlet penapisan; Elektronik industri tinggi kesucian gas penapisan

Siasatan