Tee keluli tahan karat

Berbual sekarang
Maklumat produk

Tee paip adalah sejenis pemasangan paip yang direka untuk menyertai paip paip. Dengan tiub paip, tukang paip boleh menggabungkan atau memecahkan aliran dua paip berasingan. Secara umumnya, tee paip standard digunakan untuk menyambung paip dengan diameter yang sama. Walau bagaimanapun, tee juga boleh digunakan untuk menyambung pipa diameter berbeza apabila ia termasuk pengurang. Tes paip kami boleh dibuat dengan pelbagai bahan untuk memenuhi keperluan aplikasi yang berbeza. Di samping itu, untuk memenuhi kehendak pelanggan antarabangsa, ia boleh dibuat mengikut pelbagai piawaian, seperti ASME, DIN, JIS, EN, dan sebagainya.

Kami menawarkan kelengkapan kebersihan, kelengkapan kebersihan keluli tahan karat, dan kelengkapan tiub keluli tahan karat yang dihasilkan menggunakan keluli tahan karat yang berkualiti tinggi. Tee keluli tahan karat yang luas kami dikenali di kalangan pelanggan kerana kekuatan tegangannya. Kelengkapan tiub keluli ini dalam pelbagai gred dan kemasan mengikut keperluan.

Stainless Steel Tee manufacturers

Pengeluar Tee keluli tahan karat


Stainless Steel Tee suppliers

Pembekal Tee Keluli Tahan Karat


Stainless Steel Tee price

Harga tee keluli tahan karat


Spesifikasi:
1. Saiz: DN25-DN100, 1 "- 4"
2. Piawaian: ISO, IDF, DIN, SMS, 3A
3. Bahan: SUS304, SUS316L
4. Ketepatan penapisan: 0.45, 0.10, 0.65, 1.0, 3.0, 5.0, 10.0 (μm)
5. Bahan penapis: polytetrafluoroethylene (PTFE), polipropilena (PP), polyether sulphone (PES / PS), PVDF (PVDF), nilon (N6, N66)
6. Suhu kerja: <>
7. Kuantiti penapis: 1-14. (a)
8. Menyambung borang: kimpalan, pakis, benang, bebibir
9. Bahan pengedap: EPDM, FPM


Jenis:
BS Tarik Tee
SMS Tee
3A Tee
Clay Tee


Surface:
Rawatan permukaan dalam: Ra≤0.8μm / 1.6μm
Rawatan permukaan luar: Ra≤0.8μm / 1.6μm


Permohonan:
Air ultra-tulen dan penapisan; Penapisan larutan kimia ultra tulen; Tangki penapaian, tangki, tin bahan, ekzos steril, penapisan salur masuk; Penapisan gas ketulenan tinggi industri elektronik.


Dengan pengalaman dan kepakaran yang luas, Beall Industry Group merupakan salah satu pengeluar dan pembekal tee keluli tahan karat terkemuka. Kami mempunyai beratus-ratus pekerja berkemahiran tinggi di perkhidmatan anda. Sila yakin untuk mendapatkan tee keluli tahan karat harga yang kompetitif untuk dijual dengan kami.


Siasatan